Άφησε βαθμούς στην Κοζάνη ο Λεβαδειακός

Tρία παιχνίδια για τη 15η αγωνιστική του 1ου (Βορείου) ομίλου έγιναν την Τετάρτη (3/1) στη Super League 2 και ο Λεβαδειακός γκέλαρε.

Οι Βοιωτοί έμειναν στο εκτός έδρας 0-0 με την Κοζάνη, χάνοντας την ευκαιρία να προσπεράσουν στην κορυφή την ΑΕΛ, με την οποία ισοβαθμούν για την ώρα στους 27 βαθμούς.

Στην Καρδίτσα η Αναγέννηση νίκησε με 2-1 τον Ηρακλή χάρη σε γκολ των Σταμόπουλου στο 2′ και Κονίλιο στο 83′, ενώ για τον «Γηραιό» μείωσε ο Έμπο στο 90’+4.

Τέλος, στην Ευκαρπία Μακεδονικός και Αιολικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τον Μπουλάτοβιτς να γράφει το 1-0 στο 48′, αλλά η ομάδα της Μυτιλήνης ισοφάρισε επτά λεπτά αργότερα με τον Γιοκέ στο 55′.

Ο Μακεδονικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σιμόνι στο 85′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΟΖΑΝΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0

ΚΟΖΑΝΗ (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Τζημόπουλος (7′ λ.τ Σουλιώτης), Κούφας, Ίτσιος (73′ Δόρης), Νάτσος, Αποστολίδης (62′ Καραγιάννης), Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης (73′ Ποζατζίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Χάμοντ (71′ Μεχία), Γιαννιώτας, Νίκας, Κουάδρα (86′ Τσιριγώτης), Πολέττο (79′ Συμελίδης), Ρομό.

Σχετικά